Ridelejr – gid jeg var ung igen

Ridelejr – gid jeg var ung igen

16. april 2019 2 Af georgiatimmermann

Erfaring, kvalitets undervisning, gode spise- og soveforhold, sjove aktiviteter og Georgia er der hele ugen 24 timer. Snart åbner vi op for vores første ridelejr i uge 27 fra mandag morgen til fredag aften. Skriv PB georgia1@mail.dk og få tilsendt et program for alle ugerne i 2019. Lejren koster 2850 kr. inkl. moms.

uge 27

uge 28

uge 32

De som vælger vores lejr rider på alle niveau og størstedelen er fra 10-15 år.

Georgia underviser hele ugen alle deltagere og er der 24 timer alle dage

På vores lejr skal der være plads til den stille type, den ivrige, den talentfulde, den flittige, den vilde, den crazy. Vores aktiviteter gør, at alle kan være med. Når du har striglekonkurrence så behøver det ikke være den ældste som vinder, fordi det drejer sig om, at du kan få hesten til at skinne, mønstre den sikkert og korrekt overfor dommeren samt svare på spørgsmål omkring tænder, hove og hvor fx manken sidder. Orienteringsløbet onsdag er for alle, fordi I løber i to hold, så du behøver ikke være nervøs for, at du ikke kan svare på gåderne ved posterne, fordi der vil altid være en på holdet, som kan svare. Og så skal I samle trense og finde pesoabid. Sammen vinder I, når I sammen kommer i mål og har nået alle 17 poster. Vinderne får altid sponsorgaver

Slikboden er altid åben efter det sunde mad. Du sætter penge i banken ved ankomst og får de penge retur fredag, som du ikke bruger (MAX 100kr.).

MAD og slikbod styrer min mand Steen, som er uddannet lærer og nu landstræner i badminton for u15. Han er uddannet DGI-træner, hvilket jeg også har nogle kurser i, da jeg var badmintræner. Nu er jeg professionel springrytter og lever af at ride og undervise ryttere. Jeg har også en cand.mag fra universitet og behersker 3 sprog flydende samtidig med, at jeg har holdt ridelejre siden jeg var 18 år. Nu er jeg 43 år og rig med erfaring. Så forældre I kan trygt sende jeres børn til os. Vi ved, hvad hesteelskere vil have. De vil ride og helst vil de have det sjovt. Gennem sjov får du viden om hesten og en god balance på hesteryg samt en fysik der styrker DIG. RIDNING skal være en glæde ikke et pres. Og det tilbyder vi ved Georgia Horses.

DU kan hoppe på trampolin, lege vandkamp med slangerne og springe på vores springbane til fods, når DU ikke lige rider dine to gange om dagen. Du kan også slappe den i teltet eller rytterstuen.

Og så har vi gæsteoptræder på besøg. Vi har haft en ponygames optræder, en grandprix dressurrytter, en hestemassør som optræder. HVEM mon kommer i år?

Glæd DIG til lejrbålet, når jeg sidder med mit snobrød som sidste mand sammen med hunden Jupiiii, som troligt venter på at smage. Jeg elsker ridelejre, selvom det også er mit arbejde. Jeg elsker lejrene, fordi det er sjovt og nemt for mig. Især galopturene elsker både mine heste og jeg.

Hvor spiser vi: I madteltet i haven, som stormen gang på gang har taget, så i år har vi endnu engang måtte købe et nyt madtelt.

Hvor sover vi: Aldrig alene og med den/dem DU vil. Det finder vi ud af sammen i løbet af mandagen. Vi kan sove i rytterstuen, som er et stort rum. Eller i de telte, som I medbringer. Eller DIN egen trailer. Eller i en campingvogn, som I medbringer. I bestemmer selv?

Hvor går vi i bad og tisser? Vi har 2 toiletter og bad, som I må bruge. De er rene ved ankomst og rengøres dagligt, selvom I til tider godt kan svine en del, så kæmper vi hjælpere for at holde det rent til jer.

Hvor meget rider vi? To gange om dagen, og I vælger selv disciplin. Hver morgen skriver I jer på, hvad I gerne vil ride. Så laver jeg en tidsplan og hænger den foran ridehallen, hvor man kan se, hvilke hold I rider på. I deles op efter højde i spring, så hvis I kun vil springe bom på jorden og ikke højere, så skriver I det. De som springer højt er på et andet hold. De som vil vild galop på tur, skriver sig på her, og dem som vil trave på tur kommer på det hold. Vi tilgodeser alles ønsker.

Hvilke ponyer og heste er der at vælge imellem? Vi har 10 heste og ponyer i alle størrelser til dem som ikke medbringer egen hest. Mest fra 140-150 cm. Nogle er ivrige, nogle lidt mere dovne. Der er er personligheder til alle, og alle ponyer er søde. Vi har 1-2 heste som også kan bruges på lejrene. Man vælger den pony eller hest som er bedst til den disciplin, som I vil ride. Ikke alle ponyer er gode til ponygames og ikke alle er gode til spring. De som har egne heste med rider det som jeres hest gerne vil ride. DU vælger selv, hvor flittig du vil være. Trec og ponygames er sjovt og god for balancen. Dressur er hårdt og godt for alt. Spring forbedrer dit mod. TUR er sjovt og den vilde tur kræver mod og styring af ponyerne.

Hvem fodrer ponyerne? Det gør Georgia og hendes hjælpere. I stiller foder frem til egne heste foran boksen, som I har medbragt. I giver selv hø til egne heste eller stiller frem. Hø kan købes på stedet. I har alle egen boks til jeres pony. Ponyen står på halmpiller og Du skal muge ved egen pony selvom Steen er ret sød til at hjælpe med at muge. De fleste bokse har vandkopper. Der står navn på boksene ved ankomst og I vælger selv boks.

Hvordan kommer ponyerne på fold? I sørger selv for at egne ponyer kommer på fold. I har 3-4 folde at vælge imellem. Vi anbefaler ikke at sætte ponyerne sammen med fremmed ponyer så de sparker hinanden. Der er lidt græs på nogle og hø på sandfoldene.

Hvor skal vores udstyr være? Udstyr i sadelrum og ved boksene, hvis I har en udeboks og boks i laden. Al hø og foder stilles i laden eller foran boksen. 2 gange foder skal stå foran boksene – klar til fodring.

Kan vi lade traileren stå? Ja det kan I

Hvad medbringer vi af mad? I skriver til Georgia på georgia1@mail.dk, at I fx tager 30 boller med, 30 frikadeller eller pølsehorn. Eller chips, is – hvad I lige synes er nemt at medbringe. Vi er max 25 pr lejr plus hjælpere. I afleverer det blot til Steen ved ankomst, og så fikser han resten.

Kan I ikke ankomme mandag med hestene pga forældrene skal arbejde, så kommer I blot søndag efter kl. 17 med hesten mod tillæg på 100 kr. Ingen børn ankommer før mandag, da vi ønsker opsyn med alle børn, når lejren starter. I er aldrig uden en voksen og Georgia er der hele ugen. Georgia underviser, hendes hjælpere er i stalden og hjælpe. Steen sørger for mad, at handle og slikbod samt al medicinering, trøst og hvad der hører til.

Ja vi er en LEJR, som I trygt kan sende jeres børn på

Vi er for alle, som elsker HESTE

Du vælger selv

Håber Du vælger os

Skriv PB for en snak eller mere info til georgia på georgia1@mail.dk