Hvordan får du lov at starte i Herning?

Hvordan får du lov at starte i Herning?

4. marts 2019 0 Af georgiatimmermann

Du kommer med i CSI** i Herning ved at skrive til DRF og melde dig til, og håbe at enten arrangørerne eller landstræneren synes, at du skal med. Hvordan vælger de, hvem der må komme til start? Godt spørgsmål. Det har jeg aldrig spurgt dem om, men landstræneren vælger helt sikkert ud fra, om du er mega god eller ung og talentfuld – hmm jeg er ingen af delene. Arrangørerne vælger ud fra mange ting. Det vil jeg prøve at få et svar på næste uge ved at spørge nogle af arrangørerne og håbe de tør gi et ærlig svar på det. Jeg siger mange tak, fordi arrangørerne vil se mig igen i år, MEGA TAK.

Herning er bare det fedeste event og show at være tilskuer og rytter til. Der er så meget Hesteliv både i boderne i messecentret men så sandelig også i arenaerne, hvor vi rider. Det er helt sikkert et besøg værd både som tilskuer og rytter.

For mig er Herning min miniferie samtidig med, at det er mit job. I Herning plejer jeg kontakter (vil jeg kommer nærmere ind på i løbet af ugen). Jeg skal også vise hestene frem for nuværende kunder, ejere, avlere og potentielle kunder. Måske har jeg også en fan imellem publikum, der elsker at se mig ride. Det er mit job at uddanne heste og vise, hvor langt de er i uddannelsen og her er Herning et perfekt forum, at vise dem og mig selv frem i.

Tak til alle som følger mig, kæmper med mig, hepper og bringer glæde i mit liv. LOVE YOU ALL

Og Herning er blevet så stort. Det første år jeg red i Herning, kom jeg med på hoppen San Greal H (video nedenfor) fordi hun jo er af ret godt DV blod. Til alles overraskelse red jeg nul i 145, som dengang var en national klasse. Jeg var helt oppe at køre og jeg huske stadig den glæde, den følelse af sejr at ride nul, selvom jeg ingen præmie vandt. Men jeg var stolt og jeg lært så meget ved det stævne.

Jeg medbringer samme heste i år som sidste år, dog et år ældre og lidt længere i deres uddannelse.

https://georgiatimmermann.ridersnotebook.dk/er-praemier-i-herning-vigtigt/

Pugemølles Sif er en 9 års DV hoppe, som jeg her på video kårede som 3 års. Jeg var også den første til at sidde på hende og har uddannet hende hele vejen op til 135. Hun har vundet 135 og utallige placeringer hertil. Jeg ejer hende selv. Hun er avlet af en fra lokalområdet, hvor jeg bor, som jeg har redet mange heste for. Sifs gode sider er kapacitet, indstilling og forsigtighed. Hendes svage sider er; at hun er lidt stor, stærk og ikke altid vil lade sig styre rundt (ridelighed halter bagefter). Vi øver stadig på samarbejdet. Men hun er blevet så fantastisk og er min bedste ven. Vi rider tur, hygger og har vores vaner og ritualer sammen. 5 års bånd. Nu kan jeg klippe hende overalt i hoved, på ben uden dyrlægen behøver at give hende bedøvelse.

 

Sif’s første sove-ude stævne til jbk i Odense som 6 års elskede hun ikke, og viste det ved at være så urolig i boksen, at jeg blev ringet op flere gange af arrangørerne. Det er Sif’s tredje tur til Herning, så hun kender showet. Nu elsker hun at være med mig på tur og er dybt skuffet når hun ikke er på.

Vidste I, at når Sif synes, at musikken, arenaen, publikum, hendes venner på opvarmningen stresser hende, så stopper hun op, vender hovedet om mod mig og siger: Puha mor, godt det er dig der sidder der. Kan vi godt? Ja vi kan godt, svarer jeg hende og så rider hun ind og gir alt, hvad hun har.

Jeg glæder mig til at vise hende frem i CSI** 130/135 til jer alle i Herning i disse dage. Er hun i godt humør/god form, kan det være vi tager en 140 klasse. VI ses snart i Herning

Imorgen vil jeg fortælle om den anden hest, som jeg medbringer til Herning. Ligeledes vil jeg filme ankomst og det virvar det er at skulle pakke ud og får hestene indlogeret så alle slapper af.