Rasmine har forladt mig…

Rasmine har forladt mig…

2. december 2019 0 Af georgiatimmermann

Øv, superstjernen kan jeg ikke konkurrrere mod – og ej heller fødestedet. Rasmine Laudrup og Cathrine Dufour teamer sammen – monster sejt og det havde jeg da også sagt ja tak til i Ras´situation. Og tilbage er lille Ninja aka mig i Turup ude på grøn langskids marker efterladt alene. What to do. Bare rolig. Ninja er altid forberedt eller i hvert fald et skridt foran både mentalt og fysisk.

Rasmine er god ved hestene

Rasmine kan lægge trense og sadel på en hver hest. Det kan jeg da også, tænker Du midt i læsningen af denne blog. Nej ikke alle kan det på rå heste uden at vi næste dag ikke kan få trensen på, fordi hovedet er i himlen, fordi den har lært uvaner. Det er ikke et job for enhver. Ras er gået fra at tage volter på springbanen, vil ramme 100 % perfekt til træning til at grine og lege træningen igennem. Hæve knytnæven og nyder de små succeser i træningen til at ride flotte nulrunder i sikker stil til stævnerne.

Rasmine skal nu leve at ride og sælge heste

Ras du vil blive savnet for, at du forstod hestene og jeg. For dine sjove taler om, hvad du ikke gider at bruge tid på eller er spild af liv. At det er bedst at møde og slutte sent på job. For at fortælle mig hvordan jeg skal se ud på billeder, og hvilket sæt tøj skal i skralderen. Nu slipper du også for køretur i Astraen til Markussen Sport. Håber at du kysser videre på hestene ved Cat og viser, hvordan du kan connecte med de store dyr. Og passer på Cat som hun fortjener, fordi sikke en veninde du har der; ydmyg, følsom, arbejdsom, dygtig og målrettet. Du kommer til at lære en masse ved Cat.

Tak Ras for din tid hos mig.

Rasmine var et fantastisk sind at have her på stedet og en del mere kendt end mig, så vi fik jo mange følgere og måske fik jeg også nye følgere på min blog pga hende. Cat og Ras har lovet at dele min blog, så den stadig får nye læsere. I må også gerne dele. Jeg vil gerne skrive og dele mit liv og erfaring med jer læsere. Og så har jeg jo også den børnebog på 25 sider liggende som gerne skal gøres færdig…

 

Hende her træder altid til (trods fuldtidsjob) og hjælper når der er mest brug for det. Venner er guld

Hvad gør jeg så uden Ras? Jeg har da allerede i lang tid haft en ny i tankerne. Vi har talt sammen før og under Herning. Ham hører I om i et senere blogindlæg. Mit team af frivillige er self trådt til undsætning og kommer og sadler, får mig sikkert i sadlen på de unge. Jeg er en heldig kvinde at kende så mange mennesker, som vil mig det godt. Som vil min virksomhed godt. Som kæmper sammen. Teamwork makes the dreamwork

Jeg skal i fremtiden endnu mere til hest og mindre på jorden, selvom jeg elsker at passe mine dyr. Dog vil jeg stadig fodre og hjælpe, hvor jeg kan. Jeg kommer aldrig til at slippe pasningen helt.

De sidste 2 år og det sidste halve år har jeg haft ret travlt med at tilride og være hjemme på matriklen. Selvom jeg har redet Herning, Equitour og en del nationale stævner er det jo ingenting i sammenligning med eliten, som rider flere store stævner om måneden. I 2 år har jeg ikke været udenfor landegrænsen og ride sammenlignet med for to år siden, hvor jeg var udenfor landegrænsen 1 gang pr. måned. Men min økonomi er bygget op omkring at tilride og uddanne unge heste. Jeg har indkøbt et varelager de sidste 10 år sammen med mine partnere, som jo skal gå mange små klasser og have mange kilometer i benene, før du kan se om de er gode nok til at nå rigtig langt.

Mine to bedste heste i øjeblikket. Skimlen Sif ejet af mig. Stuka co-ejet af Jos Lansink og skal gøres klar til hans ryttere.

Og alligevel kan jeg jo stolt hæve knytnæven og sige. YES. You did it and you can do it! Jeg får ikke holdt modet og rutinen nok ved lige i store klasser og alligevel kommer jeg med nulrunder og endda en sløjfe i ny og næ til de store stævner hjemme. Og så endda på nye heste hver gang, tilredet og uddannet af mig. Den process er fantastisk og top sej og det skal ingen jantelov komme mig i vejen for.

Ras, Cat og jeg november 2019

Men jeg vil mere og det er det, som skal ske i 2020. Vi starter allerede denne uge med at optimere træningen. Jeg har fået en træner, som skal fokusere på mig. Det har været aftalt en måned at denne træner skal begynde at komme forbi mig denne uge. At have et blik på min udvikling og mine heste gør mig bedre. Ham hører I mere om senere. Alle heste jeg sidder på er selvfølgelig til salg men jeg har stalden fyldt, så jeg har nok at træne på.

Jeg bliver nødt til at tænke ego for at optimere virksomheden. Jeg skal ikke have en ny rytter lige nu. Jeg skal endnu mere i sadlen og mindre på jorden. Det på jorden skal min nye groom hjælpe med. Han skal ikke ride men kun sadle og varme heste op. Hjælpe med at pudse, pakke lastbil, pakke heste ind og ud, tage lort sammen og kæmpe sammen.

Det skal nok blive godt. Godt for mig og min virksomhed og dem som er en del af Georgia Horses team

TAK alle som følger vores vej mod endestationen