Ny sponsor2020, held?
Ad Advertorial

Ny sponsor2020, held?

1. januar 2020 0 Af georgiatimmermann

Er det held at få en sponsor? Den 1. januar 2006 overtog Steen og jeg vores ridecenter. 13 år siden i dag, hvor vi har klaret storme, som jeg ikke vil berette om i dette indlæg, overlevet, blevet grint af i hjørnerne, snakket om i krogene men også fulgt med spænding fra sidelinien. Vi var endda de lokales største taleemne ved frokost: Bytosser, de holder max et år. Skal vi vædde?

Her på Sweet Rebecca som jeg vandt mit første galopløb på som 12årig 

Jeg red ved overtagelsen military CIC1 og dressur distriktsstævner LA4. Hvad tænkt jeg dengang? Ikke meget fornuft i at låne 3 millioner til et ridecenter. Ingen berideruddannelse, ingen specielt flotte stævneresultater. Havde ikke redet over LC distriktsstævner i spring. Og kun haft rytterlicens i få år. Jeg havde redet klubstævner, været jockey og vundet utallige opløb til jagter men kan du købe et ridecenter på det og leve af HEST? Jeg havde en flot cand.mag fra universitetet, hvor overbygningen blev taget på Hamburg Universitet. Jeg var også indkøber i 8 måneder efter studie, men jeg var draget mod hestene og hjertet valgte. Uden at vide, at jeg 13 år efter ville stå her i dag med endnu en topleverandør at repræsentere.

Med 25 forskellige heste på stald bruger vi meget udstyr. AB vil fremover klæde heste og team godt på

Med vilje, flittighed, en portion held, åbenhed og en mængde af naivitet har jeg i dag:

De bedste leverandører bag mig

Vi tror på hinanden

Jeg er stolt over, at Abrideudstyr nu er en del af Georgia Horses. Abrideudstyr har en professionel og velfungerende netshop med rideudstyr både af egne mærker samt andre mærker. Abrideudstyr holder til i Nordjylland (Vadum), hvor de også har en butik, der kan shoppes i.

Ab rideudstyr står for meget af det, som jeg også kan forene mig med:

  • Kvalitet til rimelig priser. Mange forskellige og nyttige varer til hestefolket
  • Handling og god service. Har AB lovet, at dit udstyr kommer til den dato, så kommer det til den dato

Jeg er så heldig, at jeg i forvejen i mange år har købt en del af deres produkter. Nogle siger, at deres dækkener er noget billigt pjat, men så har du ikke købt 1200 denim regndækkener. De holder mange år i al slags vejr og sidder perfekt og til en fair pris. Alle mine heste har både med og uden gram, alle fra AB.

Hjemmesiden er overskuelig og tydelig. Produkterne kommer, når bestilles på shoppen, med posten næste dag. Noget andet jeg også er vild med ved AB rideudstyr er, at de har de produkter på hjemmesiden, som du bestiller.

Jeg rider også

  • allerede med deres bøjler, fordi de er ikke så lette. at jeg ikke kan fange dem igen. De knækker ikke. De har rivejern, som hjælper mig til at holder foden i bøjlen. De har en god sikkerhed, hvor tøjlen ikke hænger i eller sikkerheden svigter. De er smarte til en god pris.
  • allerede i deres stævnejakke fra AA Ladies Motion lite Jacket. Jakken er med små nethuller, som gør at jeg kan ånde nemt. På varme og lange stævnedage, får jeg nemlig nemt hedeslag. Især når jeg også rider med sikkerhedsvest. Den har lynlås og knapper, hvilket holder den mere sammen om kroppen og ikke krøller. Jeg ser også mere sporty ud, når jakken ikke poser. Jeg elsker den jakke, og har købt 2 netop fordi den er fantastisk.
  • med Montar Monarch jumping trense som Zizou har på nedenfor, som også er købt i deres shop. Den elsker Zizou, fordi den undgår tryk i nakken og er anatomisk omkring kraniet og skåner ham for tryk på nerverne. Han er vild med den, fordi han i forvejen er ret sensitiv. Og så gør det jo heller ikke noget, at han ser ret smart ud

Det er blot nogle af produkterne, som jeg har fra ABrideudstyr.

 

Nu kan I fremover følge mig på min youtube kanal og instagram- og Facebookprofil, hvor jeg løbende vil lægge foto, video og beskrivelser op af produkter fra ABrideudstyr, som jeg tester. Hvad de gavner. Hvad de kan og hvorfor jeg bruger dem til lige netop den hest. Og endelig spørg, hvis I ser mig ride med noget, som I gerne vil vide, hvad gavner. Eller I ser noget på AB shoppen, som I gerne vil vide noget om. Måske hjælper det også DIN hest og ridning.

Heldige mig. Jo mere du øver dig, jo heldigere bliver du. Med flittighed kommer dygtighed, fordi erfaringen og fagligheden bliver fyldt op i din livsbagage. Jeg takker for mine oplevelser på den første del af livets rejse. Og nu repræsenterer jeg endnu en super Leverandør.

Må sundhed, en portion held og englestøv også præge dit 2020

Godt nytår

Georgia