Min første nye sponsor i 2019

Min første nye sponsor i 2019

21. marts 2019 0 Af georgiatimmermann

Kan I huske mine sadler? Mit højeste ønske var nye sadler. Og når man taler om solen så….

Flot hest, fed sadel men meget slidt og har trængt til en kærlig hånd længe…

Mine sadler slides da jeg rider ca 8-12 heste 5 dage i ugen. Mine ryttere bruger også sadler.

Jeg vil gerne sidde godt fast på gummiboldene samtidig med at det også er ret fedt at se flot ud

Jeg skal udvikle en spring sadel i samarbejde med Kongeår sadelmager fra www.kongeaasadel.dk. De har allerede været her og afprøve sadler på mine heste og spørge ind til føling, sæde, afmåle og mærke. de har set mig springe, ride dressur på flere forskellige heste. Sammen skal vi udvikle fede springsadler.

Er mega glad.

Sammen med DEM som tror på dig, kan Du nå målet. Mænge sig med ildsjæle og kvalitet der holder.

Heldigvis har KS allerede et stort sortiment af sadler. Og nu skal vi altså udvikle en fed springsadel, som passer lige til min rumpe og heste. Og måske også til Dig og Din HEST. Leveringen er det bedste – max 8 uger og ofte kun 4 uger. Produktionerne foregår i England.

Glæd jer til at høre mere om læder, producering, priser, udvikling. Vi holder jer selvfølgelig løbende opdateret. Er I Interesseret i at høre mere om sadlerne allerede nu, så kan I gerne skrive PB til KS eller mig, så sender vi selvfølgelig info om priser, sadler og sadelafprøvning

Ejeren Jytte er dansk uddannet sadelmager. Jytte og hendes mand Steen har ejet deres virksomhed de sidste 27 år – sikke en erfaring og kvalitet

KS og jeg har en masse aktiviteter og konkurrencer klar, så hold jer opdateret her på bloggen eller FB. Jytte og Steen, dem er der virkelig gang i. De leverer, hvad du ønsker og giver en fantastisk service.

Jeg glæder mig vildt til min nye KS springsadel skal på mine heste og vise JER alle virkningen

Når solen ikke skinner, skal Du forstille dig solen skinne

og så skinner den alligevel

 

2019 kom an