Hesteverdenen er aldrig kedelig

Hesteverdenen er aldrig kedelig

13. februar 2020 0 Af georgiatimmermann

Altid lyt til stemmen, som har reddet dig før. Tænkte… at sikke forberedt jeg er. Lige som jeg tænker. Nu kører det, så sker der altid noget vildt. Vask hængt op, køkkenet cleanet og årsregnskabet afleveret. Jeg har fået min taske retur efter at have glemt den 22.30 i biffen mandag aften. En tur retur til bio i håb om, at nogen stadig var der, var forgæves. I seng 01.30 og vide at dit kørekort, dankort, sygesikring måske er tabt, skal spærres, laves om… puha det trætter. Men 10.15 næste dag ringede biografen. Tasken var til afhentning med kort i. De 1500 kr., som jeg var så dum at have liggende, blev taget. Skulle jeg finde personen, som gjorde det, så var det en politianmeldelse. Det har jeg aldrig prøvet og bliver aldrig aktuelt. Penge er papir. Ville jeg eller du have gjort det samme? Nå tilbage til i går Onsdag.

Alle heste redet og stævnehestene klar til at køre til Odense Congress Center hvor nogle initiative mennesker har stablet et stort stævne på benene igen for hele springfolket. Skal vi ikke finde på et projekt, nu når jeg er foran igen, griner jeg til Malene, min super groom, og siger vi ses derude. Malene kørt i egen bil derud. Projektet kom 10 minutter efter. Kun få 100 meter senere undrer jeg mig allerede over ratet, som er meget skævt. Det var allerede lidt skævt i sidste uge til stævne, men nu er det da helt galt. Bilen kører fint, men ratet har drejet en halv omgang, så jeg ikke kan se tastaturet. Ørsted Lastvognscenter er mine mekanikere. De er helt fantastiske og kan alt med lastbiler. Selv livingen kan Kim fikse. Jeg havde bestilt tid til undervognsbehandling i uge 8, så tænkt, at ratet kan vel vente, men nej den anden stemme sagde, kan ikke vente. Der er jo kun en halv time ind til Congress Centeret, sagde den anden stemme igen. Nej sagde stemmen, drej ind. Jeg drejede ind – hvilket reddede mig fra en kæmpe ulykke med heste, lastbil og måske andre kunne blive skadet. Gik til kontoret og da super mekanikeren så på dækkene, så han ret skræmt ud i ansigtet og sagde. Du kører ingen steder. Begge fjeder er gået. Det er livsfarlig!

Nu forstod jeg Kørelærer Pers spørgsmål. Hvis ratet viser slør, hvad kan så årsagen være? Per, nu kan jeg bedre svare. Jeg sagde jo til Per, at jeg skal opleve og se ting LIVE, før jeg kan huske det.

Der stod vi med hø, trillebør, udstyr, 3 heste parkeret ved mekanikeren og måtte ikke køre. Det stod ned med regn, blæste en halv orkan og der kom også lidt hagl en gang imellem. Jeg tænkt lidt og ringede. Anne, som har reddet mig før, var selvfølgelig straks klar til at hjælpe. Malene bragt mig til Anne (1/2 times kørsel), jeg lånt Annes lille bil med trailer. Læsse al grej ind og derefter hestene ind. De tog det så pænt at skifte bil. Og shit hvor er det fantastisk at have venner som atid hjælper, hvor de kan, når de kan. Tak Anne, det betød meget for mig. Vi var i god tid, så heldigvis nåede vi det hele. Og vi red 3 nul ud af 3. Pres driver værket ved mig.

Midnat kom jeg i seng. Nu skal jeg ud at træne hypperne ved Odense Congress Center. Idag skal de ikke gå stævne. Så retur og vise hest for kunder og putte hest herhjemme. Men nu lige lidt arbejde herhjemme… tænker…Hvad mon torsdagen i uge 7 bringer af spændende udfordringer – YOU NEVER KNOW and that is what makes you feel

A live

Jeg havde en heldig onsdag og takker dem som guider og beskytter mig. Alle mennesker har deres kampe at kæmpe med. Jeg er ikke alene i verdenen om at kæmpe. Til alle jer som kæmpe. Keep on fighting.

God torsdag alle sammen

Se lige nogle rammer, som vi har at ride i. Alt er optimeret, så ryttere og heste kan føle sig godt tilpas. Og sikke en rutine alle får. Jeg rider fredag og lørdag eftermiddag/aften på Stuka, Calia og Sif i Odense Congress Center hvis nogen skulle have lyst til at kigge med. Gratis entre, varme forhold, boder at shoppe i, lidt lækkert at spise og self en masse hest og pony at kigge på