Et stærkt, loyalt bagland er lig succes

Et stærkt, loyalt bagland er lig succes

17. august 2019 0 Af Georgia Timmermann

Du bliver aldrig bedre end dit bagland. Ergo er dit bagland din succes. I går havde vi teammøde. Hvad laver vi på et teammøde andet end at spise? Hvorfor mødes vi? Vi mødes for at samles. For at samles om et fælles mål og opsummere dette fælles mål.

Mennesker har brug for miljø, trygge miljø. Vi mennesker er sjældent skabt til at være alene om målet. Vi har individuelle mål; Gennemføre LC, DM, EM, OL, lære at ride, blive bedre til at ride, gennemføre et dressurprogram, vinde en roset.. men vi når målene sammen. Groomen, far og mor, træneren, chefen, læreren, kollegaerne.. Sammen er vi stærkest.

Georgia Horses købt Steen og jeg for 14 år siden til 1. januar 2020. Det var i august for 14 år siden, at jeg mødt David, som ejede stedet før, kaldt Bøgebjerggård Ridecenter. 4. juli 2011 stiftede vi så Georgia Horses APS.

I august 2006 skulle jeg blot have et job som underviser og hjælpe David, ind til stedet var solgt. Uden at ane at jeg et halvt år efter blev den nye ejer af et ridecenter mellem det smukke landskab ved Assens og Glamsbjerg sammen med min mand. OG det har jeg aldrig fortrudt. Mit hjerte vælger livets gang.

Mødet i går holder vi mindst 2 x årligt. Hvor der er gratis mad og drikke, taler og hygge, musik og stemning. Teltet fra ridelejr var stadig oppe, så vi kunne holde mødet der. Whiteboard med foto og video samt musik var sat op i teltet.

Min far er også med til teammøderne. Han er min klippe og en af mine bedste venner. En bedste ven er en som tror på dig, støtter dig og hjælper dig, også når det går skidt..

Hvad fik jeg og de andre så ud af mødet? Vi mødt alle hinanden og havde tid til at snakke om små ting uden at skulle nå at sadle en hest eller klargøre til stævne. Her så vi hinanden i et andet lys og her kunne vi fortælle om os selv. Hvem vi egentlig var og snakken går altid livligt. Der bliver fortalt om kærester, oplevelser med hestene eller svigerforældrene, mandens arbejde eller deres børns nye udfordringer. Til et teammøde hvor der er fri leg, kommer man vidt omkring.

Malene og hendes kæreste Frederik var også med til teammødet. De hjælper frivilligt, når jeg er i nød med hjælp til at holde longen, når jeg skal ride de rå heste hjemme. Malene er en kæmpe hjælp til stævner. Hun er professionel stævnegroom, og ved hvad der skal til af hjælp og støtte i pressede stævnesituationer og så elsker hun jobbet.

Du samler og forener og det skaber tryghed og tryghed skaber loyalitet. Loyalitet til at ville gennemføre dit arbejde i med- og modvind sammen med dine kollegaer og mennesker omkring dig

Ronny var også med til teammødet. Han muger frivilligt søndage. Jeg har lært ham at ride. Han er blevet en af min trofaste venner på stedet.

Samtidig får jeg også fortalt at temaet skal

  • være positiv virtuel som i den virkelige hverdag – det smitter
  • trække hestene sikkert, åbne bokse og døre helt, fokus på ingen skader
  • luk leddene korrekt, gør tingene sikkert, så vi sikrer firmaets og din indtægt = HESTENE
  • tjekke hestene; er de glade, sunde, raske….

Annie er min bedste veninde gennem mange år. Vi deler alt og ingenting over kaffe og heste. Hun hjælper mig også altid med at muge eller lukke heste ind. Især er hun en kæmpe hjælp, når jeg er af sted længere tid til stævner.

Jeg får præsenteret nye og gamle medlemmer i teamet. Vi har nemlig 1. september ansat

Rasmine som rytter. Rasmine er 26 år og redet hele sit liv. Hun har redet S på pony og 135 stævner på hest. Hun er uddannet speditør men har nu satset på hesteverdenen. Jeg har valgt Rasmine ud af mange ansøgere, fordi hun er positiv, god ved dyrene, elsker heste og er god til at ride. Hun er modig og har gåpåmod. Hun virker ydmyg og en lytter samt er en person, som jeg tør overlade hestene til, fordi hun vil tage sig af alle heste og ikke kun favoritterne.

https://youtu.be/rXuxFlfdeWY

Rasmine ønsker at blive god til at ride. Hun vil gerne have sit eget sted en dag og leve af heste. Her ved os skal Rasmine ride 8 heste fra kl. 7-15 hverdage, fri i weekender medmindre hun er til stævne og det vælger hun helt selv. Vi lægger stævneplan for 1-2 måneder frem.

Hun skal ride heste ejet af Georgia Horses. Jeg rider de heste, som vi har i ridning og dem, som skal have rytter på de første mange gange. Rasmine har egen hest, som hun rider 130 på, som hun selv har uddannet. Hun skal til oktober ride 6 års finale på denne skønne vallak. Rasmine og Georgia arbejder allerede mega godt sammen, fordi de går ind for det samme: Be GOOD og positiv, Hestene først. Hestene behandles med ro og omsorg samt utrolige mange kys og selfies. Hestene skal elske at gå på arbejde og være glade i stald og boks, lige min filosofi.

Emma, som er 17 år, er ansat som groom og skal hjælpe Georgia med at sadle, klargøre, rengøre heste. Jeg har valgt Emma, fordi hun virker som om, at hun kan arbejde selvstændig og selv har cyklet 11 km til skole samt passet egen hest. Da Emma var på prøve her, havde hun ingen probelmer med at lægge trenser på de store heste samt longere dem. Hun vidste også, hvordan det meste udstyr skulle placeres.

Emma gav os et kanon indtryk, da hun var på prøve som groom. Hun ville virkelig det med heste og klar på at lære en masse nyt. Hun virkede også som en, der kan klare sig selv, når hun har fri.

Emma har sin egen springhest og skal have en masse undervisning af Georgia og selvfølgelig også med til stævner på sin egen hest. Emma har været et år på Tronsøskolen og elsker også heste samt arbejdet med dem. Emma arbejder fra 6.30-15 hver dag. Vi spiser alle 3 morgenmad sammen 8-8.30 hvor vi gennemgår dagens program. Emma har 2 lukkevagter og fri hver weekend og en lukke weekend i måneden. Emma skal sammen med Annie og co. tage sig af hestene, hvis Georgia og Rasmine er til stævne. Har vi mange heste med, skal Emma assistere til stævnerne. Emma kan både ride og longere, så alle heste bliver aktiveret hver dag.

Augusta er Annies datter og de er begge kommet på stedet de sidste 9 år. Augusta hjælper på rideskoleholdene med at sadle og trække/longere for forældrene mens jeg underviser. På den måde lærer børnene hurtigt at ride selv her. Augusta og jeg er meget tæt og vi kan stole på hende. Et loyalt bagland er lig en stærk virksomhed.

Frivillige, min super mand samt groom, rytter og jeg varetager stalden, hvor vi muger morgen og giver hø i stald og på folde. Alle heste trækkes på fold efter træning og ind igen aften alt efter vejrforholdene. Aftenindlukning varetages af 2 x Emma, 1x Rasmine og resten af Georgia og frivillige.

Morgan og Louise er kommet knap et år på stedet, men bor kun 2 km fra mig. De er nu med til stævner og en del af min uge. Louise rider i min undervisning på en af mine heste og elsker heste. De er flinke til at hjælpe med al vedligeholdelse på stedet, når jeg ikke lige har kvalifikationer eller tid nok selv til at nå det. De er altid positive og fantastisk selskab for alle på stedet.

Vi er derfor klar til 2019 og 2020 hvor vi tager 5 nye heste ind i tilridning. Emma holder longe og Georgia tilrider de unge heste. Vi tager alle racer i ridning og hjælper både hobby-, amatør- og professionelle ryttere og stalde. Jeg hjælper med at rådgive med ridning og eventuel salg af hestene. Det er selvfølgelig også muligt at vi rider hestene over længere tid, uddanner og klangører dem til stævner.

Jeg er omgivet af mennesker som beriger mit liv med lykke. Det gør mig stærk og glad. den glæde deler jeg gerne med alle omkring mig. Sammen smitter vi positivt.

Men husk vi rider på hestenes præmisser og træner meget men ikke mere end hestene kan følge med. Vi bruger tid på at lære dem at trækkes med, ride trafik og terræn, springe og vaskes og soigneres med tillid og tryghed. Vi vil, at vi kan stige op på hestene uden de er bange eller går, før vi er kommet op. Dette er som regel nemt, hvis vi har haft hesten fra dens start med rytter. Hvor det straks er sværere, når vi skal afkode eventuel dårlig oplevelser som bagsky, angst for skammel, vandslange, transporter etc. men vi kæmper med hestene og arbejder hårdt på at få afkodet og skabt den tillid der gør, at hesten vil gøre alt for dens rytter, som den har kvalifikationer og evner til.

Vi giver ærlige svar. Eventuel problemheste kræver en fysisk undersøgelse ved en kompetent dyrlæge, før vi kan tage den ind. Vi vil, at hestens ve og vel er i centrum, før vi går i gang med at møde hesten der, hvor den er nu for at finde ud af, hvad der skal arbejdes med for at nå målet og ejers ønsker. Smed og vaccinationer er også et krav for at komme ved os. Vi vedligeholder og arrangerer selvfølgelig begge dele ved os, hvis ejer ønsker. Derefter skal vi nok sørge for, at hesten får alt det hø, som den kræver og pillefoder fra Equsana, som den behøver.

Vil du have din hest eller pony i ridning her ved Georgia Horses så Send en email georgia1@mail.dk eller sms 51948865, hvad det drejer sig om, så ringer jeg tilbage og vi får en snak om din hest/pony.

Fra rå til top atlet er en lang og dyr vej. Lad dem der ved, hvordan man gør udføre arbejdet.

Håber du vælger teamet og jeg

God weekend