Det bedste til hestene

Det bedste til hestene

27. december 2018 0 Af georgiatimmermann

Jeg er så heldig, at få foræret udstyr, så jeg kan afprøve det i praksis og give min mening til jer hesteelskere, så derfor er dette blogindlæg et sponsoreret indlæg


Jeg rider mange typer heste dagligt og har derfor brug for at udstyret tilpasses hver enkel hest

Så har jeg afprøvet SCHARF-gjorden i 14 dage på mange forskellige typer heste. På hesten med gammelt mavesår har SCHARF-gjorden gjort en kæmpe forskel fra dag et. Da jeg kender ham gennem 2 års arbejde, så ved jeg lige præcis, hvordan han har det, når det lige driller i maven. Han løfter ryggen op, virker som om han vil bukke lidt, søger ikke hurtigt frem, når du vil i gang. Med SCHARF-gjorden har jeg i 14 dage ikke set en eneste negativ reaktion fra ham. Han har ladet mig stige op uden nogen antydning af ondt i maven. Han har ladet mig efterspænde uden pisk med halen.

Scharfgjorden er virkelig udviklet med hestens anatomi for øje. Ved at den er i 3 dele og følger hestens bevægelsesmønster, gør at hesten har mere frihed = mere ro og glæde = bedre præstation. Den giver uafhængig understøttelse af ribbensmuskulaturen i begge sider og til både de opadgående og de skrå brystmuskler. Gjorden arbejder sammen med de forskellige muskelgrupper, så musklerne kan arbejde optimalt samtidig med, at sadlen ligger stabilt og giver maksimal luftcirkulation.

Jeg glæder mig til fremtiden med denne gjord. Hestene mærkes til at have klart mere frihed i arbejdet

Dette foto er venligst udlånt af superfotograf Per Torp og taget til championatsfinalen i år. Happy Thoughts glæder sig også over den nye gjord

Scharf Freedom springgjord findes i både dressur, spring og military. Det er en ny gjord, som Scarf har patent på, som blev lanceret i juli 2018, som er

Gjorden skal ligge lige, dvs. lige meget spændt op i begge sider af gjordstropperne. Intet tryk på brystbenet. Alle pat arbejder uafhængig af hinanden. Man kan godt tænke; hold da op, kan den gjord holde sadlen på, men det kan den, da gjorden er et stk. fiber af samme materialer som i skudsikre veste – kan tage et træk på 1550 kg. Selv dyrlæger har haft gjorden til afprøvning.

Er hestene glade, så er jeg glad

Tak fordi I bliver ved med at producere udstyr, som gør hestene godt!

Den kan købes i mange af rideudstyrsforretninger og i hvert fald på udviklerens hjemmeside omkring gjorden og spørg endelig hvis spørgsmål

Freedom springgjord www.scharf.dk