Happy New Year BELIEVERS

Happy New Year BELIEVERS

28. december 2018 Af Georgia Timmermann

Selvom bilen lyste rødt i går på vej hjem fra at have undervist ryttere i Vejle, jeg blev sparket af en ponyrytters hest, så tror jeg stadig på det gode. Jeg kom jo hjem og jeg skal ikke bruge astraen foreløbig (køleskabet er fyldt op) og ponyen ramt mest min telefon…

Jo mere I siger, at jeg ikke kan. Jo mere siger jeg; JEG KAN. Jo mere I siger, at jeg skal tænke på mig selv og være fornuftig. Jo mere følger jeg mit hjerte, hjælper dyr og mennesker.

Flid, udvikling og at mænge sig med de rigtige mennesker betaler sig. Læs her om et hårdt år som alligevel endt med, at jeg kom I mål og får en fair start på 2019 – TAK englestøv og tak alle jer som tror på mit team og jeg.

Vi har i år reddet 2 hunde fra gaden i Tyrkiet. Fra at være sky og skræmt til kærligheden selv

Året der gik 2018 har som sædvanlig været et år, hvor der skulle kæmpes og arbejdes hårdt for at komme i mål. Vi sparer stadig på alt privat for at nå vores mål; at uddanne kvalitets- og topheste til rytterne. Al tid og penge går til uddannelse af hestene. Ferier og fridage må vente til, at vi er helt i mål. Vi har solgt en del heste hele året til nogle glade hesteejere for nogle glade kunder. April og maj var hårdest, da FYN blev ramt af Herpes. Ingen kunder forlod deres stalde og al undervisning og salg stod stille i 2 måneder. Angsten for at herpes nåede vores stald, var der hele tiden. Føler med dem, som mistede og takker englestøv for at skåne os. Vi mistede 2 måneders indtjening.

I år var de unge nye stjerner blevet 5 og 6 år, så opgaverne blev lidt større, og det blev da også til finalepladser i Championaterne igen i år. De unge heste udvikler sig, som jeg ønsker og jeg går ikke på kompromis med tid og penge. Jeg uddanner heste med tillid og tålmodighed (og en masse træning hjemme), så de kan få selvtillid og blive fysisk stærke til de større opgaver senere.

Herning Hingstekåring red jeg også en 5 års i finalen for unge heste, som jeg aldrig havde siddet på før Herning. De mange unge heste har igen betydet en masse c stævner og en del timers træning hjemme på matriklen i Vedtofte. Jeg runder over 500 at have tilredet. Det har også gjort, at min viden og kunnen omkring unge heste kun udvikler sig og har tiltrukket de bedste hesteejere og avlere – tak fordi I bringer mig kvalitetsheste at tilride og videre uddanne.

I juni tog jeg en uge i Belgien, hvor jeg fik muligheden for at træne på heste dagen lang ved nogle af verdens dygtigste ryttere og trænere. Det gav ny viden og inspiration med hjem til matriklen på Vedtofte MArk på FYN. Tak fordi I giver mig muligheden.

I august blev jeg blogger på Ridersnotebook og få måneder efter blev jeg kontraktblogger. Det har givet mig muligheder ved producenter og leverandører og givet mig lyst til at skrive igen. Vi har projekter i 2019 som drejebog, børnebog, youtube, ny springsadel i udvikling og meget meget mere. Jeg er tryg i det, som jeg laver og klar til at blive bedre. Jeg tør være MIG. Jo mere I læser mine ord, jo mere mening giver det for mig at skrive, og jo mere kan jeg selvfølgelig komme til at leve af det så klik – tryk – kommenter gerne på min blog, så meget I lyster. Måske får jeg også færdiggjort min børnebog og hvem ved hvad derefter følger. Måske kan jeg tjene penge på at skrive og ansætte en altmuligmand til stedet, som nok er en del bedre til at reparere end mig.

I december solgt vi halvdelen af den 6årige Stakkatto/Graf Grannus vallak til Jos Lansink. Vallakken skal videre uddannes her ved mig. Når den er klar til større opgaver skal den til Belgien.

Aktiviteter på stedet har vi som altid afholdt; juleafslutning, juleklip, fastelavn, elevstævner… og vi takker forældre og ryttere for at deltage og være sammen. Sammen er vi stærkest.

Sommerlejrene 2018 gav 86 deltagere og er stadig en kæmpe succes. Med solen i år blev der brugt utallige timer udenfor. Steen og jeg takker, fordi I deltager og glæder os til at se nye som gamle hesteelskere i 2019 på ridelejr her på FYN.

Jeg følger stolt mine ryttere hele året fra skærmen eller live på stævnepladsen. Jeg elsker at undervise og udvikle. Jeg står både for bredden og eliten og har et sportsmiljø, hvor vi uddanner heste og ryttere på alle niveau. Jeg er MEGA stolt hver gang jeg ser en rytter fortsætte i sporten, som havde deres første ridetime ved SVRK.

BE GOOD and life will pay you back

Jeg vil gerne sige tak til alle, som jeg mødt i 2018.

Tak til mit stærke team som passer stald, heste og ridecenter uanset vind og vejr.

 

Min bedste lærermester, min super skønne far som jeg elsker overalt på jorden

Tak til alle min trofaste kunder, avlere, kollegaer, gamle som nye sponsorer og leverandører som støtter mig med kvalitetsprodukter i med- og modvind.

En stor tak til min trofaste samarbejdspartner og avler af Amaflair – sammen er vi stærkest. Tak til min dygtige træner Kristian Skovrider. Tak til min skønne svigerfamilie, søster og far, mine trofaste uundværlige venner og selvfølgelig verdens sejeste mand, Steen, den største gave jeg kan få – at have dig ved min side hver dag. Uden et stærkt, trofast bagland ville jeg aldrig turde satse og leve på kanten, som jeg så ofte gør.

Tak mor, fordi du så nemt fik Lukaction til verdenen 13. juli – jeg ved, at du er der og stolt klapper i hænderne oppe i himlen, når vores projekter lykkedes.

Skeptikere, sortseere, pessimister find en løsning, få smilet frem og und andre succes.

Mæng dig med de bedste. Det gør jeg

Godt nytår – Kærlig hilsen Georgia

fb-share-icon